Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

september 24 @ 19:00 - 21:00

Wij als duiker(s) zijn te gast in de wondere wereld van de wateren en zeeën. Mensen die niet duiken, begrijpen vaak niet wat wij als duiker(s) zien, ervaren en beleven. Toch is er in de loop der jaren veel veranderd binnen de duikwereld en de onderwaternatuur. Er worden op sommige (voornamelijk) kunstmatige plassen ‘speeltuinen’ aangelegd. Zeker in alle kunstmatige plassen is er niets mis met hier en daar ruimte voor oefenmateriaal en soms zelfs wat ‘speelgoed’. Maar dit is nog geen vrijgeleide voor de mens om de onderwaterwereld te veranderen in een grote speeltuin, dan wel afvalput.

Verschillende grote duikorganisaties richten zich op ‘duurzaam duiken’. Maar wat houdt dat precies in, duurzaam duiken?
Duurzaam duiken is duiken op een wijze die een minimale of geen invloed heeft op het onderwatermilieu en haar omgeving. In zijn algemeenheid staat dit bekend als ‘verklein je ecologische voetafdruk’.

Samen met NOB-instructeurs Rob Kool en Kim Noordermeer organiseert de NOB een online inspiratiesessie over duurzaam duiken. Alle duikers en liefhebbers van de onderwaternatuur zijn van harte welkom om aan te sluiten en mee te praten.

Aanmelding via;https://onderwatersport.org/activiteit/inspiratiesessie-duurzaam-duiken/

Knop ‘Aanmelden’ onderaan de paginea

 

Gegevens

Datum:
september 24
Tijd:
19:00 - 21:00

Geef een reactie